Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

ÖFK-målvakt söker ny klubb: "Vill spela i en högstaliga"

Foto: Bildbyrån.

Andreas Andersson kan lämna Östersund.
Han vill ha kontinuerligt med speltid i en högstaliga. 
- Det är givetvis att få spela som jag vill, säger han till ÖP

Östersunds FK:s målvakt Andreas Andersson, 27, fick i fjol knapp speltid i allsvenskan. I dagsläget är han en av fyra målvakter i ÖFK:s trupp med Aly Keita, Sixten Mohlin och Andrew Mills som konkurrenter. Nu berättar däremot Andersson att han kan tänka sig en flytt från Jämtland, då han vill ha mer speltid. 

- Det är egentligen samma situation för mig som det har varit sedan i somras. Det är inte en bra situation för mig och vi har ömsesidigt, både från ledarhåll och från mitt håll, pratat om och utvärderat under hösten. Vi ser över hur vi kan lösa den här situationen på bästa sätt. Inget är klart ännu, men vi jobbar på att få ihop en lösning, säger han till ÖP. 

- Jag gick från att vara förstemålvakt i superettan till förstemålvakt i allsvenskan till att vi alternerade ganska mycket under Graham (Potter). Nu har det blivit mer och mer bänktid. Det är givetvis att få spela som jag vill. Att få spela i en högstaliga är det jag är ute efter. Mer än så kan jag inte säga just nu, fortsätter han. 

Andersson gjorde i fjol nio matcher för Östersund i allsvenskan. 

Publicerad 2019-01-11 kl 14:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons