POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
51v

ÖFK nobbade bud på Islamovic: "Haft intresse för honom"

Foto: Bildbyrån

Dino Islamovic kunde ha lämnat Östersund i vintras.
Men ÖFK tackade nej till ett bud på spelaren, berättar klubbens tekniske direktör David Webb.
- Vi kan inte berätta var budet kom ifrån, men vi kan bekräfta att vi haft intresse för honom, säger han till Fotbollskanalen.

Inför förra säsongen värvade Östersund in Dino Islamovic från Trelleborg och anfallaren hade en fin debutsäsong i ÖFK. Totalt blev det nio mål i allsvenskan för anfallaren som är kvar i Jämtlandsklubben - som tackade nej till ett bud i vintras.

- Vi kan inte berätta var budet kom ifrån, men vi kan bekräfta att vi haft intresse för honom, vilket han vet om. Men intresset var inte tillräckligt starkt sett till Dinos värde så vi tog inte budet speciellt allvarligt, säger ÖFK:s tekniske direktör David Webb till Fotbollskanalen.

På frågan om Islamovic själv var intresserad av att lämna Östersund svarar Webb:

- Nej. Dino är glad för stunden och hade en bra säsong i fjol och gjorde en del mål för klubben. Han vill utvecklas i år med spelet som vi har utvecklat och vi tror att han kommer ha möjlighet att göra det. 

Islamovic spelade 90 minuter i lördagens cupmöte med Halmstad, men varken han eller ÖFK lyckades hitta nätet och matchen slutade mållöst, 0-0.  

Publicerad 2019-02-18 kl 14:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå