POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

ÖFK om Semas flytt: "Tror inte han är kvar när fönstret stänger"

Foto: Bildbyrån

Ken Sema ser ut att lämna Östersund för Premier League-klubben Watford, som Expressen var först med att skriva om.
- Jag tror inte att han är kvar när fönstret stänger, säger ÖFK:s klubbdirektör Lars Landin till Fotbollskanalen.

Som Expressen var först att berätta om ser Östersunds storstjärna Ken Sema ut att lämna klubben för Premier League och Watford.

Som tidigare rapporterats ska klubbarna vara överens om en övergångssumma, men innan han kan presenteras officiellt väntas han nu flyga till England för den traditionsenliga läkarundersökningen.

Östersund vill inte uttala sig om enskilda klubbar i fallet.

- Vad det verkar ser det inte ut som att Ken Sema är kvar i klubben när fönstret stänger, säger ÖFK:s klubbdirektör Lars Landin till Fotbollskanalen.

- Men bollen är rund - allt kan hända.

Semas agent Patrick Mörk säger att han inte kan uttala sig förrän saker och ting blir officiellt, men ger en fingervisning på vad som komma skall.

- Det har varit en lång process att hitta vad som är bäst för Ken (Sema), och som alltid kan jag inte uttala mig innan det är klart, men vad det verkar kommer han att bli nöjd, säger Mörk till Fotbollskanalen.

Sema, 24, sitter på ett utgående kontrakt med ÖFK och årets sommarfönster är klubbens sista chans att få betalt för spelaren - om han inte gör en helomvändning och skriver på ett nytt kontrakt, det vill säga.

Han kom till Östersund från Ljungskile i januari 2016. I sin debutsäsong stod han för fyra mål och två målgivande passningar - och under fjolåret blev det 14 poäng på 24 matcher i allsvenskan.

24-årige Sema var start bidragande till ÖFK:s succéartade Europa League-äventyr då man gick vidare från gruppspelet och sånär slog ut Premier League-jätten Arsenal. Sema nätade på Emirates Stadium i 2-1-vinsten - totalt 4-2 till Arsenal - mot Arsène Wengers manskap.

Publicerad 2018-07-04 kl 11:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå