Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

ÖFK:s besked: Per Joar Hansen lämnar

23t

Östersunds FK är klart för spel i superettan 2022.
Nu meddelar klubben att Per Joar Hansen lämnar.
- Vi är överens om att det bästa är att gå skilda vägar, säger tränaren. 

Östersunds FK är redan klart för nedflyttning till superettan. Under torsdagen gav klubben besked om att tränaren Per Joar Hansen lämnar efter säsongen. Tränaren och klubben är överens om att det är bäst att skiljas åt. 

- Dialogen med klubben har varit bra men vi är överens om att det bästa är att gå skilda vägar för båda parter, det har varit en bra tid här och vi har jobbat stenhårt för att säkra kontraktet. Nu hoppas jag att samhället sluter upp kring ÖFK framåt, det är oerhört viktigt för elitfotbollen i länet, säger Hansen i en kommentar på klubbens hemsida.

Sportchefen Adil Kizil om beslutet:

ANNONS

Per Joar kom in med god energi och har varit professionell under sin tid här. Han har jobbat enormt hårt för klubbens bästa både på och utanför planen. Vi vill tacka honom för hans tid här och önska honom lycka till i framtiden.

Kizil berättar vidare att klubben jobbar på att presentera en ny huvudtränare. 

Vi tittar på några intressanta namn, och har kommit en bit på vägen men har inget klart besked om vem just nu, säger sportchefen. 

Hansen kom in som ersättare till Amir Azrafshan i september i år, men lyckades alltså inte hjälpa ÖFK till ett nytt kontrakt. Nyligen sa Kizil, till Östersunds-Posten, att Azrafshan inte är avskriven som tränare inför 2022. Han är under avtal, men arbetsbefriad till årsskiftet. 

- Riktningen bestämmer vilken tränare vi väljer. Jag vill ha en bra ledarstab och jag lägger gärna pengar på det, sa Kizil till ÖP.

ANNONS
Publicerad 2021-11-25 kl 15:02
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto