Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
47v

Ogbu förlänger med Sirius: "Har haft många anbud från andra klubbar"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas situationen då Moses Ogbu fick kliva av skadad.

Moses Ogbu förlänger sitt kontrakt med Sirius.
Nästa år blir hans nionde säsong i Blåsvart.
- Jag har haft många anbud från andra klubbar, men Sirius har alltid funnits där för mig och det skulle kännas respektlöst att lämna nu, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Sirius har gjort klart med en viktig pusselbit inför den kommande säsongen. Den 26-årige anfallaren Moses Ogbu har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med klubben. Bortsett från en kortare sejour i J-Södra har Ogbu representerat Uppsalaklubben sedan 2010.

Nästa år går han in på sin nionde säsong.

- Jag känner mig inte klar i Sirius. Jag har haft många anbud från andra klubbar, men Sirius har alltid funnits där för mig och det skulle kännas respektlöst att lämna nu. Jag har varit skadad och vill komma igång igen och det känns jättebra att få göra det här, säger Ogbu i ett uttalande.

I slutet av juli fick Moses Ogbu en ful tackling av Häckens Nasiru Mohammed (som visades ut) och ådrog sig en fraktur i foten. Han fick därför sitta på läktaren under hela höstsäsongen.

- Han ska förhoppningsvis kunna spela fotboll efter nyår, och vara med lite på planen redan nästa måndag när vi drar igång träningen igen, säger tränaren Kim Bergstrand.

Ogbu inledde säsongen 2017 på ett imponerande vis och stod för sex mål under de inledande 15 matcherna. Totalt har 26-åringen noterats för 158 matcher för Uppsalaklubben.

Publicerad 2017-11-24 kl 15:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons