POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Öis-ordförande: "Det räcker inte med en ensam Marcus Allbäck"

FotbollDirekt avslöjade tidigare under onsdagen att säsongen i värsta fall kan vara över för Alvaro Santos. Örgrytes ordförande Lars Ranäng håller det inte för otroligt att en ersättare kan värvas.

- Det är inte uteslutet. Vi letar folk för fullt just nu. Inte minst mittfältare och bakåt men skulle det behövas så kan vi nog skapa ett utrymme. Det räcker inte med en ensam Marcus Allbäck, säger klubbens ordförande Lars Ranäng till FotbollDirekt.se.

Uppgifterna kring Alvaro Santos skadesituation vill dock inte Ranäng kommentera, utan vill skaffa sig en bättre bild av det hela först. Men han inser förstås ändå allvaret i det hela.

Samtidigt som läget i övrigt i klubben är minst sagt prekärt för tillfället.

Säsongen så här långt har tydligt visat att truppen inte håller för allsvenskt spel.

- Det finns pengar att värva för men jag vill inte sätta allt på ett kort och vi ändå ramlar ur och går i konkurs och får börja om längre ned.

Ranäng och övriga klubbledningen i Örgryte sitter dock inte med armarna i kors. Det jobbas för fullt på åtgärder för att komma på rätt spår igen.

- Det är det vi prövar och vi får se om det går. Men det blir inte med samma ekonomiska volymer. Det gäller lösa problematiken för ögonblicket och vi är inte beredda satsa allt på ett kort just nu.

Publicerad 2009-05-13 kl 13:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå