Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Öis slåss för Hareide

Trots degradering till Superettan och uppvaktning från Helsingborg hoppas Örgryte att Åge Hareide ska stanna i klubben.

- Jag är nöjd med presentationen som de lade fram, säger Hareide till sportsday.se.

Åge Hareide var på vippen att lyckas med sitt uppdrag - att hålla Örgryte kvar i Allsvenskan men ett par för svaga insatser i slutomgångarna, där inte minst förlusten mot Djurgården på Stockholms Stadion med tre omgångar kvar blev rejält kostsam.

Direkt efter att degraderingen var ett faktum valde Hareide att lägga locket på och bad om tid att fundera över sin situation. Ordförande Lars Ranäng sade till FotbollDirekt att han hoppades på en förlängning med Hareide trots allt och att pengar inte var det viktiga i sammanhanget. Därefter har Helsingborg kommit in i bilden och vill gärna ha tillbaka sin framgångsrike tränare till klubben.

Men Örgryte har inte gett upp hoppet och fajtas nu för att få behålla honom. På tisdagskvällen lade klubben fram en presentation till honom och hoppas att den ska falla i god jord och Hareide själv säger sig vara nöjd med det han fick framlagt för sig.
- Absolut. Jag är nöjd med den presentation de lade fram. Jag tycker det var ett bra och positivt möte, säger Hareide till sportsday.

Ranäng bekräftar att klubben har jobbat fram ett omfattande avtalsförslag till Hariede som den norske tränaren nu ska ta ställning till.
- Vi har lagt fram ett erbjudande till Åge. Det handlar om ett paket med flera olika komponenter. Bollen ligger i knäet på honom nu, säger Ranäng till sportsday.

Till helgen väntas Hareide bestämma sig för om det blir en fortsättning i Örgryte eller om han väljer att nappa på något annat erbjudande.

Publicerad 2009-11-11 kl 11:33
Annons
Annons
Annons