Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

ÖIS tryckte till MFF: "Vi är ändå nöjda"

Malmö FF föll överraskande med 1-2 mot Örgryte. Inget smickrande resultat men MFF:s assisterande tränare Hans Gren var ändå nöjd efter matchen.

- När vi tittar på matchen nu i efterhand så anser vi oss var relativt nöjda med helheten, säger Hans Gren till FotbollDirekt.se direkt efter slutsignalen.

De bägge allsvenska rivalerna var rejält sargade inför matchen. Både Örgryte och Malmö FF saknade massor av viktiga spelare. ÖIS bemästrade det bäst. Adam Eriksson gav Göteborgslaget ledningen 55 minuter in i matchen, därefter ökade Pavel Zavadil på ledningen efter 82 minuter. Precis innan slutsignalen fastställde Malmö FF:s Edward Ofere slutresultatet till 1-2, fint framspelad av Daniel Larsson. Trots förlusten menade Hans Gren att det fanns många positiva bitar i matchen.
- Anfallsmässigt gör vi en bra match, framförallt i första halvlek. Vi skapar många målchanser men det brister allt som oftast i avslutssituationerna, deras målvakt gjorde en mycket bra match.

Däremot var Gren besviken med Malmös defensiva spel.
- Vi har satt upp som mål att ta bort de enkla målen bakåt, tyvärr misslyckas vi med det idag och målen som faller bör vi kunna förhindra förhållandevis enkelt.

Nyförvärvet Daniel Larsson fanns återigen med i startelvan och bildade tillsammans med Edward Ofere ett oerhört intressant anfallspar. Målet som producerades framåt var det duon som stod för med Larsson som framspelare.
- Daniel Larsson fortsätter att spela bra, han plockar absolut ut godkänt idag. Han spelar fram till vårat mål och river stora hål i motståndarförsvaret. Samtidigt har inte det lätt då försvararna allt som oftast har bra koll på Daniels styrkor.

- Vi kan aldrig vara nöjda med att förlora men vi fortsätter att jobba mot det spel som vi vill uppnå, förhoppningsvis är vi där till premiären, säger Hans Gren.

Publicerad 2009-02-21 kl 23:08