Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Oklart kring Chibsah - som hoppas på Gefle

Tre allsvenska klubbar är på jakt efter honom plus att han kan komma att stanna i sin nuvarande klubb. Nu hoppas Yussif Chibsah få klarhet om sin framtid.

- Jag måste få veta sanningen, säger han till Gävle Nyhetsbyrå apropå det faktum att han under tisdagen reser till London för att träffa sin agent.

Agenten Andrew Augustus har nämligen visat sig svår att få tag på för Chibsah och trots att denne bett agenten resa till Gävle två gånger för att förhandla med Gefle har han inte dykt upp.

I stället har Chibsah fått veta genom agenten att Djurgården, Helsingborg och Kalmar alla är intresserade av honom.
Men Djurgården uppges borträknat efter tränarbytet och Chibsah själv har inte stängt dörren för Gefle, trots att gästrikeklubben har räknat bort honom.

- Nej, personligen har jag inte det. Och om det inte blir något med de här erbjudandena som min agent berättat om, tänker jag själv förhandla med Gefle.

Han har tröttnat på Augustus brist på handlingskraft och det är därför han reser till London.
- Det är min framtid det handlar om. Jag måste få veta sanningen. Min agent har talat om att det finns erbjudanden men att det finns ett par saker att reda ut först. Nu vill jag se det med egna ögon, säger Chibsah till Gävle Nyhetsbyrå.

Mittfältaren tillhörde Gefles bättre spelare den senaste säsongen och Pelle Olsson uttryckte tidigare sin önskan om att få behålla honom men allt strul kring agenten och brist på klara besked har gjort att Gefle har gjort klart med andra spelare.
- Så länge han har avtal med den agenten ser jag det som väldigt svårt. Blir situationen annorlunda, får vi ta ställning till det då. Jag har förklarat för Yussif att det inte är säkert att han kan komma tillbaka. Vi har ersatt honom med andra spelare och har en otroligt snäv budget för 2010, säger Pelle Olsson till nyhetsbyrån.

Publicerad 2009-12-15 kl 09:59
Annons
Annons
Annons