Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Olsen kan ha hjärnskakning

Örebros danske anfallare Kim Olsen fick en otäck smäll mot huvudet i mötet med Trelleborg. Ingen vet säkert hur allvarlig skadan är och ÖSK avvaktar besked.

- Han har stygn i pannan och en bula och känner sig inte helt återställd just nu, säger ÖSK:s tränare Sixten Boström till FotbollDirekt.se.

Kim Olsen fick en hård smäll mot huvudet i Örebros bortamöte med Trelleborgs FF. Efter 14 minuter kunde inte dansken spela längre och fick föras av planen. Sixten Boström vet inte hur allvarlig huvudskadan är - det kommer att visa sig först efter en tid.
- Det är lite svårt att säga just nu, vi får följa honom de närmaste dagarna och se hur han känner sig, det är för tidigt att se det ännu.

I Olsens frånvaro klev andra spelare fram i offensiven. Unga förvärvet från division 2, Robin Staaf, gjorde bland annat mål. Och framöver kan det bli spel från start för den lovande anfallaren.
- Jag tycker att Robin visade att han absolut är ett bra alternativ och vi har absolut inte bestämt något till nästa match. Robin har kommit in i matcher och visat att han är en målfarlig spelare och han blir bara bättre med tiden när han kommer in i det allsvenska tempot.

Matchen slutade 3-3 efter kvittering av hemmalaget i 96:e minuten. Sixten Boström är inte nöjd med resultatet - men det fanns andra glädjeämnen istället.
- Det är synd att inte vinna en match när man gör tre mål, men vi visar att vi är på rätt väg, säger Sixten Boström.

Publicerad 2008-08-04 kl 17:00
Annons
Annons
Annons