Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Olsson kritisk mot Ullevis plan: "Måste ställa högre krav"

Årstiden är ingen ursäkt. IFK Göteborgs tränare Jonas Olsson är bekymrad över kvaliteten på Gamla Ullevis gräsmatta och menar att den är sämre än allsvenska kollegors.

– Så här kan inte en gräsmatta se ut och vi måste ställa högre krav, säger han. Kan Helsingborg och Malmö ha bra planer borde vi ha det. Det är ju bara att kolla på Europa-rankingen var vi ligger och vi sjunker längre ner. Det är ingen liga i Europa som har sådana här planer, säger Olsson till Göteborgsposten.

Fyra matcher inklusive IFK:s senaste match mot BP ska spelas på åtta dagar. Gamla Ullevis arenachef Jonas Georgsson ger inga förhoppningar om en bättre framtid. Det kostar för mycket att byta ut hela mattan (1-2 miljoner), så endast delar kan bytas ut.

– Jag är orolig för hur mattan kommer att se ut i månadsskiftet, säger arenachefen Jonas Georgsson. Nu handlar det om att göra det bästa av situationen fram till VM-uppehållet och ta ett större grepp då, beklagar sig Georgsson för Göteborgsposten.

Dåliga planer har varit ett hett diskussionsämne på grund av den tidiga allsvenska starten. Inte många allsvenska tränare lär bestrida sin kollegas uppfattning om att förändring på området är nödvändigt.

Jonas Carlsson

Publicerad 2010-04-12 kl 17:21
Annons
Annons
Annons