Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Olsson öppnar för allsvensk klubb: "Vet var vi har varandra"

Allsvenskan

Marcus Olsson till Halmstads BK?
Det kan bli verklighet medger ytterbacken själv.
- Jag har ju min historia här, säger han till Hallandsposten.

Foto: Bildbyrån

Marcus Olsson, 33, har ett förflutet i England där han tillhörde klubbar som Derby och Blackburn. I somras skrev han på för Helsingborgs IF där han också gjorde sin första match på 2,5 år i höstas efter att ha haft stora skadeproblem.

I allsvenskan gjorde Olsson ett par inhopp innan han spelade från start för HIF i svenska cupen mot Halmia. Ett par dagar senare var dock oturen framme igen för den skadeförföljde ytterbacken då han slet av korsbandet på en träning. Detta är en skada som Olsson fortfarande återhämtar sig från.

En klubb som nu är aktuell för Olsson? Allsvenska Halmstads BK, som Olsson tillhörde från 2008 till 2012.  Han rehabtränar nämligen med HBK i nuläget.

ANNONS

- Självklart är han med sin speed och kapacitet intressant eftersom han är här och rehabtränar med oss och jag ser att comebacken inte är så långt borta. Men först måste han vara tillbaka ordentligt så att vi ser hur han håller innan vi eventuellt diskuterar kontrakt, säger HBK:s manager Magnus Haglund till Hallandsposten.

Olsson själv är också öppen för att återvända till HBK, även om han har fullt fokus på att bli återställd från sin korsbandsskada.

- Just nu är det fullt fokus att komma tillbaka. Därför har jag inte haft särskilt mycket tankar kring någon ny klubbadress utan det får vi ta när det är dags, säger Olsson och fortsätter:

- Men jag har ju min historia här, där jag säkert har spelat på alla positioner utom målvakt. Så Magnus och jag vet var vi har varandra. Det var här som jag fick chansen och blev proffs när jag lämnade Högaborg. Och det var här som jag sedan fick mitt genombrott som tog mig till England.  

ANNONS
Publicerad 2021-06-07 kl 23:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto