Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Olsson vill inte ta ett steg tillbaka

Lars Lagerbäck ser ut att vara på väg in som ny tränare i IFK Göteborg. Nuvarande tränaren Jonas Olsson tänker dock inte assistera den tidigare förbundskaptenen.

- Jag är absolut inte intresserad av att bli assisterande tränare eller att ta något steg tillbaka, säger Olsson till Expressen.

Jonas Olsson fick överta jobbet som ensam huvudtränare för IFK Göteborg under säsongen. Till en början blev det en uppryckning för fjolårets serietvåa men den senaste tiden har det börjat gå knackigt igen och sportchefen Håkan Mild har uttryckt sig i termer som att han inte alls är nöjd med varken en sjätte eller en åttondeplats.

Därför är det inte allt för långsökt att tro att klubben funderar på förändring på tränarposten och flera mediauppgifter gör gällande att tidigare förbundskaptenen Lars Lagerbäck har kontaktats.
Jonas Olsson hoppas dock på att få ett besked ganska snart om hur det blir med allting.

- Jag har inte fått någon indikation på att det skulle bli några förändringar. Men samtidigt vet jag inte vad som händer ovanför mitt huvud, säger Olsson till Expressen.

- Jag förutsätter att min chef talar om för mig i god tid om det kommer att hända något eller om det blir några förändringar.

Publicerad 2010-11-04 kl 10:07
Annons
Annons
Annons