Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Om Djurgården har högre ambitioner måste laget förstärkas''

Djurgården måste förstärka under VM-uppehållet. Djurgården borde också på allvar överväga ersättare för långtidsskadade Mattias Jonson och Daniel Sjölund. Det anser en av 2000-talets största Djurgårdsprofiler.

- Om Djurgården har större ambitioner, vilket jag är övertygad om, så måste Djurgården ut och handla, säger Djurgårdens forne lagkapten och guldhjälte Markus Johannesson till FotbollDirekt.se.

- Och så tror jag ledningen på allvar måste överväga att ersätta Sjölund och Jonson, om dessa blir borta större delen av säsongen.

Markus Johannesson lämnade Djurgården i vintras.
Efter fem säsonger och ett SM-guld 2005, så bestämde han sig för att sluta med fotbollen.
Från mardrömssäsongen i fjol har Djurgården klarat sig bättre. Men
än så länge så är det ingen stor skillnad. Bottenplatserna - är trots en bitvis lovande säsong - bara några poäng bort.

- Det är väl på ett ungefär som förväntat. Det är helt okej. Men det är klart att många nya unga spelare fått dra ett tungt lass med Jonsons och Sjölunds skador.

- Därför är det viktigt att få svar om Jonsons och Sjölunds säsong. Om båda missar hösten så behövs det förstärkas i deras ställe.

Hur ser du på att tidigare Gefle-spelaren Andreas Dahlén ser ut att vara aktuell?

- Jag är övertygad om hans fotbollskvaliteter. Det har blivit lite för många ändringar i backlinjen för att det ska vara bra. Frågan är bara hur han mentalt reagerar, jag känner honom inte - på att spela i en större klubb som Djurgården? Det är skillnad på att spela i Gefle och Djurgården. Men det är en bra spelare som jag mött många gånger.

Ola Gustavsson


 

Publicerad 2010-05-21 kl 11:35
Annons
Annons
Annons