POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Omotoyossi har inte tänkt om - ''Vill lämna Helsingborg''

Razak Omotoyossi lämnar Helsingborg. Det bekräftar i dag hans agent. Ingenting har förändrats efter Omotoyossis samtal med tränare Bosse Nilsson och Henke Larsson.

Razak Omotoyossi lämnar Helsingborg. Det bekräftar i dag hans agent. Ingenting har förändrats efter Omotoyossis samtal med tränare Bosse Nilsson och Henke Larsson. - Han vill i väg. Ingenting har förändrats. Jag jobbar intensivt på att hitta en ny klubb åt honom. Problemet är bara att vi inte har något bud i dagsläget, säger hans agent Patrick Mörk till FotbollDirekt.com.

I besvikelsen över att ha blivit utbytt mot Trelleborg så gjorde Razak Omotoypssi ilsket klart att han spelat sin sista match för Helsingborg. Och sprickan ser ut att bestå.
Omotoyossi är uttagen i truppen till lördagens Svenska Cup-match men han beslutet om att lämna Helsingborg står fast.
Det bekräftar i dag hans agent Patrick Mörk för FotbollDirekt.com.
Krissamtalen med tränaren Bosse Nilsson och svenske landslagsstjärnan Henke Larsson har inte haft någon verkan.

- Nej, det har det väl inte. Det är klart att han lyssnar. Lyssnar han på någon så är det Henke. Men han vill i väg. Han vill ta nästa steg nu, kommenterar Mörk.

- Jag jobbar intensivt på att hitta en ny klubb åt honom under EM-uppehållet. Det vore det bästa för alla parter. Hoppfull? Ja, det är 50-50 i alla fall, att hitta en ny klubb åt honom under EM-uppehållet.

Är han ångerfull?
- Klart att han känner att det var fel att bli rasande. Det är därför han bett om ursäkt. Men han vill så mycket och i frustrationen blev det som det blev.

Påverkade inte Henkes samtal det minsta (?), där han redogjorde för sina egna problem i början av sin proffskarriär?
- Nej, det tror jag inte. Klart att han lyssnar på Henke, men det förändrar inte något. Han vill ta nästa steg nu.

Omotoyossi har spelat 10 av 11 matcher fram till EM-uppehållet och har gjort två mål för Helsingborg. I fjol vann han skytteligan på 14 mål.

Publicerad 2008-05-17 kl 16:41
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå