Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Omotoyossi på väg bort från Syrianska - nära egyptisk storklubb

En enda match. Det kan bli facit för Razak Omotoyossi i Syrianska. Nu är anfallaren högaktuell för egyptiska Zamalek.

- Det stämmer att Razak är nere hos Zamalek. Han är beredd att lämna, men det är inte klart än, säger Syrianskas ordförande Andreas Temiz till FotbollDirekt.se.

Razak Omotoyossi skrev på för Gais i våras, men det blev skralt med speltid och inför sommarens transferfönster värvade Syrianska den 25-årige anfallaren. Omotoyossi har bara hunnit med en match i Södertälje-klubben, den skandalartade tillställningen mot Helsingborg, där han blev utvisad.
Nu ser alltså 2007 års allsvenska skyttekung ut att vara på väg till ännu en klubb. Omotoyossi befinner sig nere i Egypten och enligt Filgoal.com är han överens med Zamalek om de personliga villkoren - det enda som återstår är läkarundersökningen.

– Det är en stor ära att spela för en klubb som Zamalek, säger Omotoyossi enligt sajten.

Andreas Temiz dementerar bestämt att övergången bara är en läkarundersökning bort. Syrianska diskuterar med Zamalek om övergångssumman - och det är pengarna som kan få Syrianska att släppa anfallaren efter bara en match.  

- Jag pratade med Razak för tio minuter sedan och han är på väg hem. Han kommer till Sverige i morgon bitti. Det är inte klart än, som de skriver.

- Men om Zamalek ger oss det bud vi vill ha så är det ekonomiskt gynnsamt för oss. Får vi det vi vill ha så är vi beredda att släppa honom. Nu är det upp till Zamalek, men än så länge är han vår spelare.  

Syrianska värvade nyligen Sierra Leone-anfallaren Mohamed Kabia, men om Omotoyossi lämnar så öppnas dörrarna för fler värvningar.

- Det är mycket möjligt att det blir så, men vi är inte där än. Vi måste först få ett bud att ta ställning till från Zamalek.
 

Publicerad 2011-08-21 kl 13:42
Annons
Annons
Annons