Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Öppnar plånboken för att rädda ÖSK

Örebro ska få sin räddande anfallsängel - pengar är inget problem, meddelar riskkapitalbolaget som stöttar allsvenska jumbon.
- Pengar finns alltid till en klok investering, säger Spelarinvests ordförande.

Jumbo i allsvenskan och skadekris i anfallsleden. Örebro jagar en anfallare i sommarfönstret efter Andreas Haddad och William Atashkadehs långvariga frånfälle, men något omedelbart namn ser inte ÖSK ut att ha på gång. Men det beror i så fall inte att göra med brist på resurser – klubbens riskkapitalbolag Spelarinvest lovar skjuta till det som krävs för att ta in en målgörare.

– Vi är otroligt angelägna om att ÖSK ska klara sig kvar. Då är det mycket viktigt att bidra i den satsningen så klubben klarar av det, säger Spelarinvests styrelseordförande Curt Gruvaeus till NA.

– Pengar finns alltid till en klok investering och vi i Spelarinvest har ingen annan uppfattning än klubben och supportrarna. Vi behöver hitta en anfallare som kan göra skillnad och vinna matcher åt oss, fortsätter Gruvaeus.

Samtidigt står det nu mer eller mindre klart att ÖSK lånar ut talangfulle yttern Josef Ibrahim för resten av säsongen. Affären väntas presenteras när som helst.

Publicerad 2012-08-08 kl 11:30
Annons
Annons
Annons