Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ordföranden hoppar av MFF Support

MFF Supports ordförande Tony Ernst hoppar av. Han lämnade sitt besked i ett brev på mff-familjen.se.
– Det är korrekt, jag har försökt förklara vad jag tycker och tänker, säger han till Sydsvenskan.

Det är turbulensen den senaste tiden, med bland annat krav från vissa supportrar, om att ordföranden Bengt Madsen skulle avgå, som ligger bakom beslutet.

– Det var absolut inget oöverlagt beslut från min sida. Jag har funderat i en vecka på det här. Jag står för vad jag gjort, säger han till tidningen.

Så här skriver han själv på supportersidan mff-familjen.se:

"Jag avgår härmed som ordförande i MFF Support med omedelbar verkan. Det är naturligtvis den senaste veckans händelser som får mig att ta detta beslut. Jag har fått så pass stark kritik från så pass många håll att jag inte med hedern i behåll kan sitta kvar. Det har varit fördömande från officiellt håll i Malmö FF, från medlemmar i Malmö FF, från officiellt håll i MFF Support, från medlemmar i MFF Support, samt från media."

HÄR är hela brevet.

Efter storvinsten mot Elfsborg kallade Tony Ernst till ett extrainsatt styrelsemöte med MFF Support och meddelade sitt beslut.

Under matchen hölls banderoller upp mot ordföranden Bengt Madsen.

– Just den ligger vi i MFF support inte bakom. Det var Supras som gjorde den demonstrationen. De är i sin fulla rätt att göra det, vi har yttrandefrihet, men det är fel att blanda in mig och MFF support.

– Det har även förekommit uppgifter att jag skulle vara med i den kritiska Framtidsgruppen. Det är jag inte. Jag har ingen aning om vem som är med i den. Ingen har trätt fram. Vi vet inte om de är med i någon supporterförening ens.

Ny ordförande i MFF support blir tidigare viceordföranden Michael Cronqvist.

Publicerad 2009-09-22 kl 18:01
Annons
Annons
Annons