Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ordinarie i ÖSK - får inte förlängt: "Det kom som en chock"

Foto: SCANPIX

Daniel Björnquist har varit ordinarie ytterback för ÖSK i tre säsonger. Nu får 27-åringen inte förlängt med klubben.
- Klart att jag är besviken, säger Björnquist till NA.

Daniel Björnquist har varit en viktig kugge för Örebro SK de senaste åren. 29, 28 och 26 är antalet matcher som ytterbacken har gjort för laget i allsvenskan de senaste säsongerna. Men nu får Björnquist lämna. Klubben vill inte förlänga med högerbacken, ett besked som kom oväntat.

- Ja, ehh, jag blev förvånad, kan man väl säga. ÖSK ville förlänga redan i våras, och det är det som har kommunicerats under året. Men när jag kom till mötet fick jag veta att de inte längre ville ha mig kvar, säger Björnquist till NA.

Förklaringen som 27-åringen fick var att Örebro har två andra högerbackar som man tror på - Martin Lorentzson som kom i våras och haft mycket skadeproblem under hösten, och Patrik Haginge som varit borta länge efter att ha dragit av hälsenan.

Björnqvist, som är uppväxt i närområdet till Örebro, blickar nu vidare.

- När jag fick det var det lite chockartat. Klart att jag är besviken, men samtidigt är det ju inte säkert att det blivit en fortsättning ändå. Som jag sagt tidigare så finns en del intresse från andra håll, både i Sverige och utomlands. Så jag är inte orolig, det kommer att lösa sig.

Publicerad 2016-12-01 kl 17:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons