Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Örebro flyr Sverige - tre veckor utomlands

En mardrömsvinter och uppbrutet konstgräs. Örebros drag? Ett långläger till Turkiet. Tre veckor i solen - allt för lugn efter en orolig vinter.

Inget konstgräs på Behrn Arena under hela januari och när det nya plastgräset dröjer så tar Örebros ledning det säkra före det osäkra och satsar på ett nästan månadslångt utlandsläger direkt.

På grund av kyla och snö, skriver Nerikes Allehanda, har nu företaget som jobbar med den nya mattan - beställt ett enormt tält för att kunna genomföra arbetet.

– Men det kommer att ta lite tid att lägga dit mattan och under tiden har vi ju ingen möjlighet att träna på Behrn arena, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren till NA.

Efter en motig Silly Season-period med flera tunga spelarförluster gör nu Örebro allt för att slippa sportsliga problem när försäsongen startar.
För tre veckor har ÖSK bokat ett träningsläger i Turkiet. Från den 9-26 januari blir det turistorten Antalya och ett riktigt rejält läger.

Träningsmatcher kommer att bli aktuella men mot vilket motstånd återstår att se.

Men inte nog med Turkiet-vistelsen - det årliga träningslägret i mars blir av som planerat. Och förmodligen blir det samma land igen - istället för som Cypern och Spanien de senaste åren.

 

 

Publicerad 2010-12-23 kl 15:14
Annons
Annons
Annons