Örebro har vände och vann

Trots mardrömsstart vann Örebro hemma mot Sundsvall efter en stark vändning.

John Alvbåge höll nollan i sin första match för Örebro, men i den andra tog det stopp direkt. Efter bara två minuter och 58 sekunder tog Ari Skulasson bollen på bröstet och sköt ett bra skott i stolpen. Returen satte förre ÖSK-spelaren Robert Mambo-Mumba.

Ledningen stod sig sedan till den 32 minuten när Nordin Gerzic mötte ett lågt inspel från Roni Porokara och stötte in kvitteringen. Porokara hade innan dess tunnlat Lustig med en klack - mycket snyggt - och tagit sig runt på kanten.

I den andra halvleken tog sedan Örebro ledningen genom Bassombeng som fick ta emot bollen, alldeles för ensam, mitt i straffområdet och kunde skjuta 2-1 för hemmalaget.

Örebro höll sedan matchen ut och vann den ganska händelserika och roliga tillställningen.

Örebro - Sundsvall 2-1

Mål: 0-1 Robert Mambo-Mumba (3), 1-1 Nordin Gerzic (32), 2-1 Eric Magloire Bassombeng (55)

Publicerad 2008-07-14 kl 20:52