POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Örebro i samtal med Haddad

Örebros jakt på Paulinhos ersättare kan vara över. Assyriskas anfallare Andreas Haddad har besökt klubben - och en övergång är nära.

- Jag har varit och hälsat på i Örebro. Vi har fört en diskussion och det lutar åt att det blir ÖSK, säger Andreas Haddad till Sportbladet.

Örebro har lovat ersätta Paulinho, som återvände till sin sydkoreanska klubb Busan I´Park efter förra säsongen. Det har ryktats om flera namn, bland andra Örgrytes Alvaro Santos. Enligt uppgifter till Sportbladet kommer istället Andreas Haddad skriva på för ÖSK i dagarna. Haddad har träffat ÖSK - och hyllar Närkeklubben.

– Jag har varit och hälsat på i Örebro. Vi har fört en diskussion och det lutar åt att det blir ÖSK. Jag gillar klubben och deras sätt att spela fotboll. Det skulle vara roligt att spela för dem,

28-årige Andreas Haddad slog igenom 2005, när Assyriska gjorde sin hittills enda säsong i allsvenskan. Sedan dess har han varit runt i klubbar i Norge, Danmark och Oman - och i somras kom han tillbaka till Assyriska, där han hann med 8 mål på 14 matcher. Nu ser det ut att bli comeback i allsvenskan - något Haddad har längtat efter.

– Jag har saknat Sverige och allsvenskan. Jag var väldigt ung senast jag spelade där och det har varit ett mål att få komma tillbaka.

Anton Zetterma
Publicerad 2011-01-05 kl 11:29
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå