Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Örebro kan diskutera Boström-flytt

Uppgifter gör på tisdagen gällande att Örebrotränaren Sixten Boström är på väg till Malmö FF. ÖSK kan tänka sig lyssna på skåningarna.

- Då får vi väl se vad de har tänkt sig och när det gäller i så fall. Sedan får vi diskutera det ordentligt i styrelsen, säger Örebros ordförande Björn Åqvist till Nerikes Allehanda på frågan om hur han ställer sig till om Malmö FF skulle höra av sig kring Sixten Boström.

Expressen är det som skriver att Sixten Boström finns högt upp på Malmös önskelista över tänkbara ersättare till Roland Nilsson om det blir en flytt för dennes del över sundet till FC Köpenhamn.

Men Närkeklubben säger sig inte känna till intresset kring sin huvudtränare.
- Jag har inte hört något från Malmö. Det kan väl i och för sig hända att MFF sonderar terrängen, säger Åqvist till tidningen.

Och inte heller Boström själv ska ha hört något från skåningarna.
- Det här kommer som en total överraskning. Malmö har inte kontaktat mig i alla fall, säger Boström till Nerikes Allehanda.

Boströms kontrakt med Örebro går ut efter säsongen och det öppnar förstås också för spekulationer kring hans framtid i klubben. Björn Åqvist vill dessutom ligga lågt när det gäller uttalanden om Boströms framtid hos närkingarna.
- Hur våra samtal med Sixten förs håller vi för oss själva.

Men Åqvist slänger ändå in en brasklapp.
- Vi vill gärna ha honom kvar.

Publicerad 2011-03-29 kl 10:14
Annons
Annons
Annons