Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Örebro SK:s blytunga skadelista - Nu 12 spelare

Allsvenskan

Örebro SK:s Sixten Boström är glad över att det inte är allsvensk premiär om en veckan när han sneglar på sin långa skadelista. Under onsdagen möter ÖSK BK Häcken och då har listan av indisponibla spelare ökat. 

- Tyvärr har det blivit lite värre än senast. Nu är också Roni Porokara och James Framepong borta, säger Boström till FotbollDirekt.se och suckar.

Hur illa är det? - Jag vet inte riktigt hur illa det är med Framepong. Det är en sträckning eller någon bistring. Porokara är det inte så farligt med. Han ska vara tillbaka i slutet av veckan.  

Förutom den nämnda offensiva duon går även Kim Olsen, Michael Jidsjö, Robin Staaf, Magnus Kihlberg, Glenn Holgersson, Eric Bassombeng, Bertin Zé, Joakim Gren, Moses Reed och Gustaf Lundholm skadade. Dessutom är Marcus Astvald på landslagsläger och kan inte spela i kvällens match.

ANNONS

- På ett sätt får man leva med det. Samtidigt kan man glädja sig över att vissa börjar komma tillbaka till fotbollsträning. Bassombeng, Zé, Kihlberg och Olsen är på gång, säger Boström. 

Publicerad 2009-02-11 kl 10:56
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto