Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Örebro sticker ut hakan: "Ska bli topp tre"

Örebro ska tillhöra toppen även 2011. Trots en stormig försäsong höjer ÖSK ribban. Topp tre är den tuffa officiella målsättningen.

Efter fjolårets succé höjer Örebro målsättningen. Trots en vinter som resultatmässigt lämnat mer att önska går ÖSK ut hårt inför den nya säsongen.

- I år är det topp tre som gäller, en målsättning som mycket väl stämmer överens med verksamhetens långsiktiga ambitioner. De sportsliga samt ekonomiska förutsättningarna i nuläget gör att vi känner oss väl rustade inför de mål vi satt upp för säsongen, säger Örebro SK:s VD Jan Karlsson i ett pressmeddelande.

ÖSK har under sista dagarna på träningslägret i Turkiet diskuterat igenom lagets egna visioner. Efter avstämning med styrelsen har klubben nu gått ut med vad man anser som rimligt för säsongen 2011.
Och efter två år med topp fem som målsättning vrider nu Örebro upp förväntningarna ytterligare.

- Från styrelsens sida tycker vi att det är roligt att laget och tränarna känner att förutsättningarna är så goda att vi minst ska kunna nå samma resultat som i fjol. Och det är en målsättning som vi helt ställer oss bakom, säger ÖSK Fotbolls ordförande Björn Åqvist till Nerikes Allehanda.

Publicerad 2011-03-17 kl 14:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons