POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/ÖREBRO

Hasani kan lämna ÖSK: "Känner stor besvikelse"

Örebro ser ut att tappa sin skyttekung. Klubben kan inte matcha Shpetim Hasanis tidigare kontrakt, och själv tänker han inte gå ner i lön.
- Jag känner stor besvikelse, säger forwarden till Nerikes Allehanda.

Under fjolåret svarade Hasani för tolv mål i superettan och i år har det blivit fem mål i allsvenskan. Ändå får han skralt med speltid eftersom nye tränaren Alexander Axén valt att satsa på Marcus Pode och Kalle Holmberg istället.

– Jag känner en stor besvikelse. Jag har presterat under de två åren som jag varit här och så får jag inte spela. Mycket tråkigt, säger Hasani till Nerikes Allehanda.


Han har mindre än ett halvår kvar på sitt nuvarande avtal och befarar att det till viss del skulle kunna ligga bakom situationen. Även om han också pekar på att Alexander Axén uttryckligen sagt att han just nu vill använda sig av mer djupledslöpande anfallare, snarare än targetplayers av Hasanis format.

– Mitt kontrakt går ut efter säsongen och jag har haft lite samtal med "Alec" (Axén). Klubben kan inte erbjuda ett liknande kontrakt som jag haft och jag har sagt att jag inte går ner i lön, säger Hasani.

Beskedet från Axén är dock att kontraktet inte har någonting med Hasanis speltid att göra alls. Att han hamnat på bänken beror på helt andra orsaker.

– Det har Shpetim fått om bakfoten. Klubben har inte sagt att han inte får spela. Men just nu prioriterar vi andra spelartyper och jag har sagt till Shpetim att det inte är något personligt, säger Axén.

Publicerad 2014-07-18 kl 11:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå