Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ÖREBRO

LUNDHS PODCAST: "MÅSTE VARA BRA BETALT"

Nordin Gerzic är veckans gäst i podden "Lundh". Han berättar i avsnittet om att han det skulle krävas stora pengar att få honom att lämna Allsvenskan. 

– Ska jag lämna Allsvenskan och det som jag tycker om måste det vara bra betalt, berättar han.

Många svenska fotbollspelare drömmer om att bli utomlands och nå de stora ligorna ute i Europa. Nordin Gerzic säger i podden "Lundh" att för hans del är Allsvenskan en tillräckligt hög nivå, och att en dröm utomlands aldrig varit någon större dröm för honom. Det skulle krävas ett erbjudande med en väldigt attraktiv lön för att få mittfältare att lämna Sverige.
– Hade de dykt upp någon Kina-grej som för Tobias Hysen så hade jag såklart hoppat på det. Men jag tycker att Allsvenskan är en tillräckligt hög nivå.
– Många ser ner på svensk fotboll, även tillräckligt många spelare och tränare. Men Malmö är i Champions League och slog Olympiakos så Allsvenskan är en tillräckligt bra nivå för mig. Ska jag lämna det här som jag tycker om så måste det vara bra betalt.

När man pratar med dig så låter det som du skulle vilja ha ett långtidskontrakt hos Örebro SK?
– Jag har ju allt, mina vänner och min familj bor här. Sen känner jag mycket folk i Örebro, klubben gör jättemycket bra för mig. Spelarna är hur bra som helst så Örebro kommer alltid ligga närmast i hjärtat vart jag än är. Sen får man se. Dyker det upp någonting som inte går att tacka nej till så är det så.

Publicerad 2014-11-07 kl 06:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons