Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ÖREBRO

LUNDHS PODCAST: ”Tog sms-lån för att täcka mina spelskulder”

Nordin Gerzic är veckans gäst i podden "Lundh". I avsnittet berättar han bland annat om hur han tog sms-lån för att täcka sina spelskulder.
– Jag hade räkningar på över 90 000 kronor varje månad som jag betalade av med sms-lån, berättar han.

Nordin Gerzic, 30, gick tidigare i år ut och avslöjade sitt spelmissbruk. Han har under åren spelat bort miljontals kronor på internetcasinon, en negativ spiral som var nära att röja hela hans ekonomi. I podden "Lundh" delar han med sig av hur han bland annat tog sms-lån för att täcka upp sina spelskulder.
– Min ekonomi påverkades och jag fick massa skulder, vilket gjorde att jag tvingades ta en massa sms-lån. Sedan tog jag min lön och betalade av dem för att sedan gå in och ta nya lån.

Idag är mittfältaren spelfri sedan månader tillbaka och börjar få ordning på sin ekonomi igen. Men berättar att han är tacksam för att han haft sin sambo samt sitt välbetalda fotbollsjobb.
– Min sambo har skött räkningar och varit noga med det. Hade jag varit själv så hade jag hamnat riktigt i skiten. Då hade jag nog fått kronofogden efter mig.
– Nu när man lever som en vanlig Svensson förstår man att man tjänar bra med pengar. Tidigare undrade man alltid vart pengarna tog vägen och tyckte att man hade för dålig lön. Jag har haft en extrem tur som tjänat så bra som jag ändå gjort.

Publicerad 2014-11-04 kl 06:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons