POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ÖREBRO

Örebro vill värva Almebäck: "Ser gärna att han återvänder"

Foto: TT

Bröndby vill göra sig av med Michael Almebäck.
Nu vill Örebro värva mittbacken.
- Vi ser gärna att han återvänder, säger Magnus Sköldmark till fotbollskanalen.se.

Sommaren 2013 skrev Michael Almebäck på ett treårskontrakt med Bröndby, men tiden där har varit tung med lite speltid. Redan för ett halvår sedan försökte den danska klubben göra sig av med mittbacken, men det blev ingen övergång - nu gör de ett nytt försök och har berättat för 26-åringen att han kan se sig om efter ett nytt lag. Nu kan fotbollskanalen.se berätta att Almebäcks förra klubb vill värva tillbaka honom.

- Ja, det är klart att han är intressant för oss. Han är en före detta ÖSK-spelare och därför ser vi gärna att han återvänder, säger Magnus Sköldmark.

Michael Almebäck spelade i Örebro mellan 2009-2011 och gjorde det så bra att han såldes till belgiska Club Brügge. Där gick det dock inte lika bra och därför gick flyttlasset vidare till Bröndby. Så här sa mittbacken till Fotbolldirekt när han nyligen fick veta att han är oönskad i den danska klubben:

- Bröndby vill bli av med mig och letar efter en lösning för mig nu. Det var det besked jag fick. Sverige och Norge (transferfönstret) har öppet längre. Så det är inte helt kört. Sverige är självklart intressant. Men det ligger i Bröndbys händer det här. Jag sitter ändå på kontrakt här och det är upp till dem att lösa det.

Publicerad 2015-01-29 kl 12:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå