Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Örebrostjärnan lämnar - rädd för att ÖSK blir nytt AIK

Efter elva säsonger vill Patrik Anttonen lämna Örebro. Med risk för massiv spelarflykt är han orolig för klubbens framtid.

Närkesonen Patrik Anttonen har tillhört Örebros organisation sedan 1999 och längs vägen belönats med en landslagsplats. Nu öppnar han dörren för andra allsvenska klubbar eller någon utländsk.

- Till största delen är att det är en ny utmaning, sen är det klart att när man tappar 3-4 spelare från startelvan och kanske tio spelare från truppen som eventuellt lämnar känner man att det är rätt läge att flytta, säger Anttonen till fotbollskanalen.se och fortsätter:

- Jag hoppas ju givetvis att ÖSK lyckas fylla de platserna, men man såg ju på AIK förra året när de tappade flera spelare. Det känns helt enkelt som rätt läge för mig att flytta samtidigt som jag vill testa på något nytt. Men beslutet har inte mycket med det att göra ändå.

Sportchefen Lennart Sjögren har fått stor kritik kring Astrit Ajdarevic flytt till IFK Norrköping och att spelarna vill lämna klubben.

- Sjögren hamnar i en svår situation. Vi har ju några spelare som vill utomlands och då bland annat Porokara, Paulinho, Astrit och jag har beslutat att lämna och det beror inte på något annat än att vi söker något nytt. Men klart att han hamnar i skottgluggen.

Publicerad 2010-11-16 kl 14:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons