Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Örebrostjärnan riskerar avstängning

I förra helgens träningsmatch mot Djurgården blev Samuel Wowoah utvisad i en närkamp med Prince Ipke Ekong. Nu kan en avstängning vänta för ÖSK:aren.

- Att jag skulle ha slagit till honom, det gjorde jag aldrig. Jag puttade tillbaka honom mot gräset, säger Samuel Wowoah till Svartvitt.

Det var när endast ett par minuter återstod av Örebros träningsmatch mot Djurgården som incidenten inträffade. Djurgårdens mittfältare Prince Ipke Ekong satsade ordentligt i en kamp om bollen med Wowoah vilket slutade med utvisning, för Wowoah.

- Satsningen i sig var inte så farlig, utan det är slaget som han ger mig. Vad som gör att jag puttar till honom är att han ger mig en vänsterkrok på pungen och det är inte många som har sett det från läktarplats.

Nu kan en avstängning vänta för Örebros vänsterback. Domaren Johan Hamlin har lämnat in en rapport till förbundet och nu väntar ÖSK på besked.

- De har ett möte igen på måndag och då får vi se vad som händer. Jag tycker inte att jag gjorde något så pass allvarligt att jag ska stängas av, menar Wowoah.

Publicerad 2009-03-06 kl 11:26
Annons
Annons
Annons