Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Oremo: "Jag har inte ens pratat med dem"

Johan Oremo sas vara klar för MFF. Men själv har inte varit i kontakt med klubben och än mindre erbjudits något kontrakt.
- Jag har inte ens pratat med dem, säger han till Arbetarbladet.

Silly Season är i full gång. Och för Johan Oremos del har ryktena cirkulerat extra flitigt i år. Gefles anfallsstjärna sas vara klar för Malmö FF för en summa på tio miljoner. Men Oremo förnekar att någon affär skulle vara på gång.
- Jag vet inte vart allt kommer i från. Det ligger ingen grund i det där, jag har inte ens pratat med Malmö och är absolut inte klar för dem. Läget är precis som det var förra året, säger han till Arbetarbladet.

Johan Oremo säger att han försöker koppla bort skriverierna och inte tänka på dem. Något han verkar lyckas bra med. Igår gjorde han båda målen när Söderhamn besegrades med 2-0. Oremo spelade i 90 minuter och ser ut att vara helt återställd från den feber som tidigare hindrat honom från spel.
- Det var bra att få en hel match eftersom jag inte kunde spela mot AIK. Det kändes okej och nu siktar vi på Kalmar på onsdag, vi hade en negativ vårsäsong och mycket emot oss och inte alls samma flyt i viktiga matcher som i fjol.

Trots att anfallaren inte haft kontakt med några klubbar skulle han inte vara främmande för en flytt.
- Kommer det in något anbud från någon klubb får man titta på det och fundera, men just nu är det Gefle som gäller, säger Johan Oremo.

Publicerad 2008-06-28 kl 10:00
Annons
Annons
Annons