Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Oremo på väg tillbaka till Gefle

Djurgården vill bli av med Johan Oremo. Gefle vill ha tillbaka honom.
– Han är fortfarande en hungrig spelare, säger tränaren Pelle Olsson till Gefle Dagblad.

I Gefle IF slog Johan Oremo igenom 2007. Han kom då trea i den allsvenska skytteligan med elva mål. Det blev bara en halv säsong till i Gefle innan han värvades för dyra pengar till Djurgården. Där har han floppat och bara stått för sju allsvenska mål på tre skadefyllda säsonger.

Djurgården har deklarerat att de inte vill ha kvar Oremo som har tränat med Tromsö. Norrmännen tackade dock nej och nu kan Oremo vända ”hem” till Gefle.
– Han är en tillgänglig spelare, säger GIF:s tränare och sportchef Pelle Olsson, som bekräftar att intresse finns för Gefle dagblad.

– Många av de spelare som lämnat oss för andra klubbar under de senaste åren är intressanta för oss om det är möjligt att få tillbaka dem.
Johan Oremo är en sådan spelare, eftersom Djurgården redan i höstas gjorde klart för honom att han inte ingår i klubbens framtidsplaner.

Olsson vill inte berätta huruvida Oremo fått ett kontraktsförlag eller ej från Gefle.
– Det är en helhetsfråga. Han har fortfarande kontrakt med Djurgården, så det är flera bitar som måste hamna på rätt plats.
För några veckor sedan provtränade Oremo med det nor.
– Att han tidigare spelat hos oss är självklart positivt och Johan är 25 år och fortfarande en hungrig spelare, som haft det kämpigt i Djurgården på grund av sina skador, säger Pelle Olsson.

Publicerad 2012-02-01 kl 08:57
Annons
Annons
Annons