Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Örgryte har inte gett upp: "Bjuder in oss hela tiden"

Fem poäng de tre senaste matcherna.
Örgryte har inte gett upp hoppet om allsvenskt spel nästa år.
- Vi bjuds in hela tiden, säger Öis sportchef Dick Last till fotbollskanalen.se.

Två ynka poäng, hot mot tränaren Janne Carlsson – och slutligen ett tränarbyte. Våren var ett helvete för Örgryte. Men med sommarsolen kom även vändningen. Åge Hareide tog över laget, anfallsstjärnorna Alvaro Santos och Marcus Allbäck blev kvitt sina skador och nu har Öis tre matcher i rad utan förlust.

- När alla är friska är vi ett riktigt bra lag. Mot Hammarby senast hade vi tillräckligt många lägen för att vinna ganska komfortabelt, säger sportchefen Dick Last som nu har gjort vad han kan för att ge Örgryte de bästa förutsättningarna för att hålla sig kvar.

Det blev fyra nyförvärv innan transferfönstret stängde vid midnatt. Etablerade allsvenska namn som Johan Sjöberg och Sebastian Johansson. Niclas Elving från division 2-laget Gunnilse. Och Rosenborg-lånet Roy Miller.

- Jag är fortfarande ganska optimistisk, men vi måste göra en bragdhöst i så fall, säger Last och konstaterar:

- De (lagen framför) bjuder in oss hela tiden, och vi knappar in. Men vi får inte titta så mycket på dem. Vi måste vinna våra matcher

Örgryte har efter 16 omgångar sju poäng upp till Djurgården på kvalplats och ytterligare två poäng upp till Hammarby på säker mark.

Publicerad 2009-07-29 kl 13:28
Annons
Annons
Annons