Örgryte krossade Västerås - tog kliv mot nytt kontrakt

Ögryte tog ett kliv mot spel i superettan 2021.
Det efter att mötet med Västerås slutade i klar seger, 3-0.

Efter dubbla nederlag var Örgryte nästintill tvunget att ta tre poäng för att inte dras ned ordentligt i superettans bottenstrid. Seger fordrades och seger blev det - efter bland annat ett mål av Djurgårdslånet Adam Bergmark-Wiberg.

Det var den 23-årige anfallaren som också gjorde matchens första mål. På passning från den tidigare IFK Göteborg-spelaren Abdul Razak kunde Bergmark-Wiberg sätta 1-0.

Med 15 minuter kvar av den första akten gjorde Daniel Paulson nästa Öis-mål och sent i den andra halvleken fastställde Hannes Sahlin slutresultatet 3-0. Sahlins avslutande mål kom till efter ett välplacerat skott strax utanför straffområdet av 32-åringen.

I och med segern återfinns nu Örgryte på en tiondeplats med en poäng ned AFC Eskilstuna. Västerås är åtta med tre poäng mer än Göteborgslaget.