POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Örgryte lockar Kalmar FF med tårta

Inför sista omgången måste Örgryte vinna för att ha möjlighet att nå allsvenskt kval. Men de måste också lita till att Kalmar FF tar poäng på Stockholms Stadion mot Djurgården.

- Jag bjuder Kalmar FF på tårta om de vinner. Mer vågar jag inte lova för då blir det väl en muta, säger ÖIS sportchef Dick Last till Barometern.

Örgryte satt länge förarsätet i bottenstriden, men på slutet har resultaten gått emot och nu måste Åge Hareides manskap lita på Kalmar FF. Något som kanske kan lugna ÖIS-nerverna lite är att Kalmar brukar ha lätt för Djurgården. Laget har sex raka segrar och en förkrossande målskillnad på 17-3 i dessa matcher.
- Men gör inte vi vårt jobb mot Gefle så spelar det ingen roll om Kalmar hjälper oss, säger Last.

Kalmar FF:s sportchef Svante Samuelsson spelade själv för Örgryte under fem säsonger på 90-talet och mejlboxen är nu full med brev från ÖIS-fans som vill att KFF ska vinna mot Djurgården.
- Alla klubbar man spelat i har man en speciell förkärlek till så länge det inte ställs mot Kalmar FF. Jag ser gärna att Örgryte klarar sig kvar och det beror mest på alla gamla kompisar man har kvar i klubben, säger Samuelsson till Barometern.

Publicerad 2009-10-31 kl 10:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå