Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Örgryte: "Vi ska träffa Hareide på tisdag"

Örgryte vet att Åge Hareide träffat HIF och fällt positiva kommentarer om klubben i medierna. Men göteborgarna ställer hoppet till ett sista möte med den eftertraktade tränaren.
- Vi ska ses på tisdag, säger ordföranden Lars Ranäng till fotbollskanalen.

I samband med tioårsjubileet av Helsingborgs SM-guld 1999 besökte Hareide staden och föreningen. Under sin tid som huvudansvarig lotsade han laget till ett SM- och ett cupguld, utöver en allsvensk andraplats.

Nu vill de rödblåa rekrytera honom igen.

– Jag måste erkänna att jag är väldigt intresserad av det, säger Hareide till hd.se.

Helsingborgs ordförande Sten-Inge Fredin berättar för samma tidning att förhandlingsviljan är ömsesidig - men hans kontrapart i Öis, Lars Ranäng, rycker på axlarna.

- Självklart måste Åge uttrycka sig som han gjort i pressen. Vi förstår att han vill bättra på sitt förhandlingsläge. Vad skulle han annars säga till journalisterna? Att han nobbar alla lag som vill ha honom?

Enligt Ranäng har varken Örgryte eller Hareide stängt dörren för ett fortsatt samarbete, trots degraderingen till superettan.

- Visst känns det dystert. Men Åge skulle inte komma hit och träffa mig om det här var kört på något vis. Dessutom har vi ett avtal november ut, säger Ranäng.

Publicerad 2009-11-07 kl 15:51
Annons
Annons
Annons