Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
29v

Oroliga scener efter derbyt - konfrontation mellan fans på läktarplats

Foto: Bildbyrån.

AIK slog Hammarby med 1-0 i derbyt på Tele2 Arena.
Då drabbade supportrar från båda lagen samman efteråt. 
- Det har varit oroligt ett tag, säger Lasse Granqvist i C Mores sändning.  

AIK besegrade under lördagen Hammarby med 1-0 efter ett straffmål av Tarik Elyounoussi på Tele2 Arena. Efteråt var det oroligt på läktarplats, då supportrar från båda lagen brakade samman på ena läktaren på långsidan.

Ordningsvakter ingrep däremot fort, men supportrar hann möta varandra i en konfrontation, där det delades ut slåg åt båda håll. 

- Det har varit oroligt ett tag och eskalerar nu med att AIK-supportrar, från sin kortsida, möter Hammarbyare på långsidan. Det är någon ordningsvakt som ramlar, men det är mycket ordningsvakter på väg och det ser ut att stabiliseras nu, säger Lasse Granqvist i C Mores sändning. 

- Det kastades någon rökgranat och liknande och det är de här rusningarna vi har sett ibland här tidigare på Tele2, där de lyckas ta sig förbi avspärrningarna och når varandra på olika sätt, säger Olof Lundh. 

Efter en stunds konfrontation lämnade dock supportrarna mötesplatsen på läktaren och situationen lugnade ner sig. Det är oklart om någon skadade sig under konfrontationen. 

Publicerad 2018-05-20 kl 17:27
Annons
Annons
Annons