Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Oroligt i Norrköping: "Vi har full koll"

Norrköpings hittills enda nyförvärv en division 4-spelare, och flera spelare borta eller i farozonen. Men Janne Andersson stressar inte upp sig: "Vi jobbar hårt".

- Den riktiga säsongsstarten anser jag vara 9 januari. Vi är lugna och har full kontroll, säger Janne Andersson till Folkbladet.

IFK Norrköping har tappat flera spelare efter säsongsslutet. En av dem - Petru Racu - fick inget nytt kontrakt, medan Niklas Westberg skrev på för BP och Anders Whass lägger av.

Samtidigt har "Peking" bara klart med ett nyförvärv - 19-årige Modou Barrow från division 4-klubben Mjölby Södra. Supportrarnas oro har växt sig större, men Janne Andersson känner inte samma oro.

- Vi jobbar hårt. Det finns väldigt många spelare idag och vi ser över många olika namn. Om något inte faller på plats så jobbar vi vidare med nästa.

Samtidigt är framtiden oviss för brassarna Caio Mendes och Bruno Santos, som fått beskedet att hitta nya klubbar. Just nu är duon på klubbjakt i hemlandet.

- Vi är överens om att det är det bästa men hittar de ingen ska de vara tillbaka här den 9 januari igen, säger Janne Andersson.

Dessutom går avtalet mittbackslånet från Elfsborg, Anders Wikström, ut vid nyår. Wikström har kontrakt med Elfsborg nästa år, men Norrköping är inte ute ur bilden.

- Jag har haft en fortgående dialog med dom (Elfsborg) och vi är överens att jag får se mig runt efter andra klubbar. Det börjar väl att hända saker, säger Wikström

Publicerad 2011-12-06 kl 10:01
Annons
Annons
Annons