POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Oroväckande huvudskada för Bajen-back: "Jag kände mig som en zombie"

Foto: Bildbyrån/C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se när Magyar fick smällen i spelaren ovan.

STOCKHOLM. Richard Magyar ådrog sig en huvudskada - igen - mot Djurgården.
Hammarby-spelaren klev av efter en timme.
- Jag kände mig lite som en zombie, säger mittbacken till Fotbollskanalen.

Hammarby vann derbyt mot Djurgården under söndagen med 2-1. Men mittbacken Richard Magyar fick kliva av efter en timmes spel på grund av en huvudskada.

På presskonferensen efter derbyt talade Bajens tränare Stefan Billborn om en möjlig hjärnskakning på Magyar, men huvudpersonen själv tror inte det är så illa.

- Hjärnskakning tror jag inte det är, men jag har fått rätt många smällar. Även i Tyskland. Nu när jag fick en mot Falkenberg så märkte jag att det påverkar mig mycket. Jag blir helt borta. Jag kände det i dag också, även om det var inte lika illa, så var jag inte där liksom. Jag gjorde mitt bästa så länge jag kunde men sen kändes det nästan som att jag blev en risk för laget. Det var som att jag var någon annanstans, säger Magyar.

- Det är svårt att förklara, men man är inte riktigt där. Det känns som att man kan göra något jättedumt. Man hör folk snacka och så men det är som om att man är i en bubbla. Det tog emot (att gå av), man vill spela de här matcherna, men jag fick vara smart och byta.

Det var i den första halvleken som Magyar fick en smäll mot sitt huvud.

- Men direkt efter den kändes det inte så farligt. Jag vet inte om det har att göra med att man fortsätter att nicka och att det blir som om att hjärnan skyddar sig lite. Det är jättesvårt att förklara. Jag kände mig lite som en zombie, som bara var där.

Härnäst väntar ett landslagsuppehåll och därefter match mot toppkonkurrenten Malmö FF för Bajen.

- Mitt mål är att vara tillbaka mot Malmö. Det är inget snack. Sen kan jag inte påskynda det. Men jag ska låta min hjärna vila. Jag ska inte se på några skärmar och så, säger Magyar.

Se när Magyar fick smällen i spelaren ovan. 

Publicerad 2019-10-06 kl 18:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå