Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Osäker framtid för Andersson: "Var kaos runt mig"

Martin Anderssons låneavtal med Vasalund har löpt ut. Nu är tanken att mittfältaren ska återvända till Djurgården, men 27-åringen är märkt efter fjolårets turbulens och vet inte i dagsläget hur det blir.

- Det var struligt och jag var valde att dra iväg i somras. Det var kaos runt mig, säger Andersson till FotbollDirekt.se.

Vad menar du med det? - Ena gången spelade man från start och nästa satt man på läktaren, det gick sämre och sämre. Jag gillade det inte och valde att gå på lån.

Inför säsongen 2008 värvade Djurgården duon Sebastian Rajalakso och Martin Andersson från Enköping. Den sistnämnde fick en bra start i sin nya klubb, men åkte oturligt på en svår skada i sista matchen innan sommarvilan för drygt 1,5 år sedan. Efter det har 27-åringen haft det kämpigt. Den här säsongen blev det blott tre matcher i allsvenskan innan han gick på lån till Vasalund. Martin Anderson menar att det inte stämde mellan honom och tränaren Andrée Jeglertz.

- För min del var det jobbigare än för många andra, utan att gå in på några detaljer. Nu får vi se hur det blir med den här tränaren. Det klickade inte direkt 100 procent mellan mig och den förre.

Men Martin Andersson erkänner att han inte har någon vidare koll på hans blivande tränare.
- Ja, vi får se vad det är för en filur den här Lennart Wass. Jag har ingen koll på honom.

På måndag om en dryg vecka är semestern slut och Djurgården drar igång träningen igen.
- Jag har kontrakt i ett år till och det gäller tills vidare, säger Andersson. 

Publicerad 2009-11-29 kl 14:00
Annons
Annons
Annons