Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

ÖSK jagar Sundsvalls skyttekung

GIF Sundsvall är sommarens raket i superettan - en stor anledning är mittfältaren Fredrik Holster. Sju mål från Holster och nu uppges Örebro jaga skyttekungen.

- Han har gjort bra ifrån sig och förhoppningsvis är det en tidsfråga innan något händer, säger Holsters agent Johan Budak.

Efter fem raka segrar i superettan är nu GIF Sundsvall med på allvar i toppen av tabellen. Och det är inte bara laget i stort som hittat formen. Även den målfarlige mittfältaren Fredrik Holster har kommit igång på allvar.

Med sina sju mål delar han ledningen i den interna skytteligan. Något som väckt allsvenskt intresse för den förre Väsby-spelaren.

– Det finns ett par intresserade klubbar i allsvenskan och i utlandet som håller koll på honom, säger agenten Johan Budak till Dagbladet.

Enligt Holsters agent är det en belgisk klubb som visat störst intresse.  

– De har hört av sig och frågat om hans prislapp, säger Johan Budak.

Holster själv är smickrad av intresset men räknar med att stanna i GIF säsongen ut.

– Blir det något får vi ta det då. Klart jag vill komma så långt jag kan som spelare, men så länge jag trivs kommer jag stanna här, säger han till Dagbladet.

Att det finns intresse från Örebro känner han däremot till.
 
– Det stämmer. Men det där var nog mest något för framtiden. Jag är nog inte aktuell för dem nu tippar jag, säger Holster. Martin Gustafsso

Publicerad 2011-08-01 kl 11:56
Annons
Annons
Annons