POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

ÖSK medger - Almebäck försvinner

Proffsryktena surrar kring Michael Almebäck - landslagsbacken ser förlorad ut för Örebro. Kontraktsförhandlingarna har avstannat: "Han har ambitionen att ta nästa steg".

- Micke har ambitionen att ta nästa steg och kommer rätt klubb ställer vi oss inte i vägen, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren till FotbollDirekt.se.

Glasgow Rangers följer honom, Heerenveen likaså. Och nästa klubb att kopplas samman med Michael Almebäck är belgiska Brügge. Intresset bekräftas av Lennart Sjögren, som tidigare sagt att ÖSK jobbar på en förlängning med Almebäck, vars kontrakt går ut efter denna säsong. Förhandlingarna har lagts på is och Sjögren tror att Almebäck försvinner förr eller senare.

- Vi har lagt allt åt sidan, vi vill att Micke och klubben ska fokusera på de två matcherna i allsvenskan samt cupmatchen som är kvar innan det korta uppehållet i juni. Då får vi se vad som händer, men i övrigt kommenterar vi inget förrän vi har något med några klubbar.

Men ni förhandlar inte om någon förlängning?

- I nuläget har vi lagt det åt sidan, men det är klart att Micke har ambitionen att lämna nu och kommer rätt klubb ställer vi oss inte i vägen.

- Sedan om det blir redan i sommar eller om han blir kvar säsongen ut återstår att se, det visar sig när sommarfönstret öppnar. I övrigt vill jag inte kommentera någonting. 

Publicerad 2011-05-21 kl 12:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå