Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

ÖSK mot ett tredje viktigt kontrakt

Gerzic, Porokara och Paulinho riskerar alla att försvinna. Men i skuggan av det har Örebro på kort tid gjort klart med flera kontraktsförlängningar. Ett tredje väntas bli klart inom kort.

Försvararna Magnus Wikström och Samuel Wowoah skrev för ett par månader sedan på nya tvåårskontrakt.
Nu står det klart att ett tredje försvarsnamn i Patrik Anttonen är på väg att satsa vidare i ÖSK. En spelare som 30 år gammal gjort över 200 allsvenska matcher.

- Det ser positivt ut och ska inte vara några problem. Det är positivt från både oss och Patrik, säger Örebros sportchef Lennart Sjögren.

- Det återstår en del diskussioner men jag har svårt att se att vi inte ska komma överens.

Enligt vad FotbollDirekt.se erfar är det ett flerårskontrakt som diskuteras med högerförsvararen. Med det har Örebro på kort tid fått klart med tre fjärdedelar av ordinarie försvarslinje.
Viktigt - och i synnerhet som tre av lagets största offensiva namn ser förlorade ut efter säsongen. Nordin Gerzic, Roni Porokara och Paulinho blir ju svåra för ÖSK-ledningen att förmå att stanna.

- Det finns i dagsläget inget nytt att säga om dessa. Det återstår fortfarande att se vad som händer. Men klart att det är jätteskönt att vi har nya kontrakt med både Magnus och Samuel och att Patriks snart ska kunna vara klart.

- Det är tre mycket viktiga spelare och jätteviktiga för oss att behålla.

Publicerad 2010-10-09 kl 18:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons