Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

ÖSK-Rama vill bli såld - studerats av flera klubbar

Är Valdet Rama på väg att förloras för Örebro i januari? ÖSK bekräftar i dag intresse för den Kosovo-födde tysken.

Örebros Valdet Rama har under sitt debutår varit en av allsvenskans mest sevärda spelare och nu vill han bort, enligt uppgifter till FotbollDirekt.se.

Med det inte sagt att han inte trivs - men han uppges likväl redan efter sin första allsvenska säsong känna att han behöver en större sportslig utmaning - helst redan i vinter.

Rama som vann ÖSK:s interna skytteliga med åtta mål är med sina offensiva kvaliteter ett högintressant namn för utländska scouter.

- Det är klart att många av de som varit här och tittat har sagt att det är en bra fotbollsspelare. Men det har ännu inte lett till något konkret, säger Magnus Sköldmark i Örebros ledning till FotbollDirekt.se.

23-årige Rama värvades inför säsongen från Bundesligaklubben Hannover 96 och är enligt ÖSK:s förhandlingsansvarige en viktig pusselbit för framtiden och ÖSK.

- Det är en spelare vi vill ha kvar för att han presterar så pass bra i matcher. Det är en av de spelare som har levererat i år och det är
klart vi vill att han ska fortsätta att göra det i en svartvit tröja.

Efter fiaskoplaceringen i allsvenskan är ÖSK-spelare helt enkelt inte lika attraktiva på spelarmarknaden, menar Sköldmark - vilket samtidigt å en annan sida ger arbetsro inför den kommande säsongen.

- Jag tror väl att vår säsong som helhet inte har lockat till sig utländska ögon som kanske 2010 gjorde, och i det perspektivet är det
en längre process för att skapa intresse för våra spelare, säger han och tillägger:

- Det ger oss också ett lugn och trygghet att bygga truppen inför 2012, säger han.

Publicerad 2011-11-20 kl 15:46
Annons
Annons
Annons