POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

ÖSK-stjärna lugnar kring fotskada

Inte nog med förlust mot Malmö FF. Örebros amerikanske landslagsman Alejandro Bedoya ådrog sig en fotskada som hämmade honom mot skåningarna.

- Jag har fått en blödning i foten så just nu gör det ganska ont. Det gick att spela, även om det hämmade mig, säger han till Nerikes Allehanda.

Det var redan i slutet av den första halvleken som Bedoya ådrog sig en skada i vänsterfoten men valde ändå att spela vidare och slutföra matchen. Han haltade dock rejält efter matchen men lämnar ändå lugnande besked.
- Någon fara för nästa match ska det inte vara, säger han.

Örebro tog ledningen mot Malmö men tappade den och släppte även in ett segermål för skåningarna och en förlust med 1-2 blev ett faktum. Och det var inte bara skadan som gjorde Bedoya missnöjd efter matchen.
- Det känns väldigt frustrerande. Vi pratade innan matchen om att hålla koll på ytorna utanför straffområdet och ändå gav vi Molins två skottlägen. Visst var det snygga mål men det är dåligt av oss, säger Bedoya.

Två matcher återstår för Örebro innan EM-kvaluppehållet och därefter riskerar Bedoya att missa fyra matcher. Inte på grund av skada, utan på grund av landslagsspel.
- Jag har inte hört något än men självklart hoppas jag på att bli uttagen, säger han om förhoppningen att få spela i Gold Cup 5-25 juni.

Publicerad 2011-05-16 kl 09:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå