POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
9v

ÖSK-trio kan lämna - ingen kontakt med Ring: "Sökt honom vid två tillfällen"

Foto: Bildbyrån

Sebastian Ring fanns inte med när Örebro tränade tidigare i veckan.
Var han befinner sig kan inte Örebro-tränaren Axel Kjäll svara på.
- Jag har sökt honom vid två tillfällen utan att få tag på honom, säger han till NA.

Sebastian Ring, Kennedy Igboananike och Viktor Tranberg. Samtliga sitter på utgående kontrakt med Örebro och kan nu lämna klubben.

Tidigare i veckan samlades Örebro-truppen för träning efter ett par veckors ledighet. Då saknades Igboananike, Tranberg och Ring. Igboananike är i Nigeria medan Tranberg befinner sig i Danmark – men var Ring är i nuläget vet inte ÖSK.

- Jag har sökt honom vid två tillfällen utan att få tag på honom. Jag ska försöka den här veckan också. Det är Magnus (Sköldmark) som har en kommunikation med Sebbe och kanske mest med hans agent i det här läget, säger tränaren Axel Kjäll till Nerikes Allehanda.

Enligt Kjäll behöver Ring inte vara på plats på träningen. Tränaren säger att han inte vet var spelaren befinner sig och att en möjlig förklaring till att han inte är med och tränar, trots att han får, kan vara att han vill undvika skador.

Efter den avslutande omgången pratade Kjäll och Ring om årets säsong.

- Vi pratade dels om hur säsongen hade varit och dels hur framtiden ser ut. Vi pratade om hur jag såg på honom, hur truppbygget skulle se ut inför nästa säsong, vilka spelare som han skulle konkurrera och vilken position han skulle konkurrera på. Jag tror inte att det var några nyheter, säger tränaren.

Nu kommer ÖSK-tränaren göra fler försök att få tag i Ring.

- Jag hoppas att vi får lite kontakt och att jag får höra hur han tänker och funderar.

Enligt NA har ÖSK inte stängt dörren för någon av de tre kontraktslösa spelarna. Igboananike har tidigare sagt att det är ÖSK som avgör om han spelar i klubben nästkommande säsong. Mittbacken Tranberg är inte heller främmande för en fortsättning i Närkeklubben.

- Jag gillar verkligen Örebro och kan se mig spela där. Vi måste förstås komma överens om ett kontrakt och allt sånt där men jag gillade staden och laget. Så varför inte? Jag vill bara spela så mycket som möjligt, sa han tidigare i december.

Fotbollskanalen har sökt Sebastian Ring för en kommentar men utan framgång.  

Publicerad 2018-12-13 kl 19:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå