Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

ÖSK:s spelare blir kalenderpojkar

Örebro SK:s spelare har blivit kalenderpojkar. I 100 exklusiva signerade exemplar för 1 000 kronor styck lanseras nu ÖSK:s spelare.

– Jag hoppas verkligen vi kan få in pengarna, säger Örebro-mittfältaren Nordin Gerzic till Nerikes Allehanda.

- Det här är en skitbra grej som vi själva har legat bakom. Det är ingen på kontoret som sagt vad vi ska göra. Det känns jättebra att kunna vara med och hjälpa andra.

Men någon utvikningshistoria handlar det inte om. Långt där i från. I stället är det strikta spelarbilder till stöd för cancerforskningen USÖ i Örebro län och Stjärnfonden. Nu hoppas kraften bakom projektet, Örebros målvaktsprofil John Alvbåge på att idén ska dra in 100 000 kronor. Och pengarna är tänkta att gå till sådant som vare sig sjukvården eller samhället har pengar till - det där lilla extra till utsatta människors vardag. Kalendrarna är som sagt signerade och finns bara i en begränsad upplaga. Men något utvik handlar det alltså inte om. Här är det action-bilder från säsongen som gått som är innehållet.

Avklädda bilder har det aldrig varit tal om.
– Det är väl bara Samuel Wowoah, Magnus Kihlberg och Michael Almebäck som skulle vilja visa upp sig nakna, skrattar John Alvbåge.

- Och Sixten har vi ju redan sett i badbrallor när han badade isvak i NA:s avsparks-bilaga för ett par år sedan. Vi får se vad som händer i framtiden, säger Alvbåge med glimten i ögat.

Publicerad 2009-11-11 kl 10:20
Annons
Annons
Annons