Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

ÖSK:s sportchef om Gerzic hyllning: "Positiv känsla i Örebro nu"

I vintras var Nordin Gerzic kritisk mot sitt ÖSK - och hotade lämna om ingen nysatsning gjordes. Nu har Örebro värvat och Gerzic vill förlänga. - Det känns väldigt bra i ÖSK just nu, myser klubbens sportchef.

Nordin Gerzic hyllade nyligen Örebro-ledningen för deras värvningar. Efter att i vintras gått ut hårt mot klubbens uteblivna satsning och hotat lämna efter säsongen har nu landslagsstjärnan vänt om - en kontraktsförlängning är inte långt borta.
ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren är glad över Gerzic nya övertygelse.

- Det är kul, och det är inte bara Nordin som har uttryckt sig positivt, utan flera andra spelare också. Det känns som att är en positiv känsla i ÖSK nu, säger Lennart Sjögren till FotbollDirekt.se.

Efter att Paulinho och Roni Porokara lämnade ÖSK har drevet gått hårt mot Örebro och framför allt Lennart Sjögren. Flera värvningar, men inledningsvis bara unga oetablerade spelare.
Fjolårets trea tycktes sakna ambitioner att bita sig fast i toppen, hette det. Men ÖSK-ledningen tog sig tid och avvaktade innan man hittade rätt spelare. Andreas Haddad, Valdet Rama och Kushtrim Lushtaku blev Örebros etablerade forwardsvärvningar. 

- Nu känns det väldigt bra. Det är i och för sig inte så långt kvar till premiären, men vi har god tro på att hinna få ihop det här.

- Med Lushtaku och Valdet Rama känner jag ingen oro alls. De kommer från spel på hög nivå i Tyskland och är bägge väldigt professionella. De kommer hinna komma in i gänget och i spelet. 

Nordin Gerzic öppning för en förlängning gläder förstås Sjögren, men sportchefen säger att diskussioner förts kontinuerligt under en längre tid. Så också med Michael Almebäck och Alejandro Bedoya.

- Ja, det är ju diskussioner som pågått parallellt med allihopa. Vi har god tro på att kunna förlänga med de här killarna. Sedan får vi se om och när det blir klart. 

Publicerad 2011-03-10 kl 19:00
Annons
Annons
Annons