Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ÖSTER

Öster kan släppa Pavey och Pinones Arce: "Sätter inga käppar i hjulet"

Kenny Pavey och Pablo Pinones Arce vill flytta till Stockholm.
Nu kan Öster tänka sig att släppa spelarna.
- Vi sätter inga käppar i hjulet, säger Peter ”Kuno” Johansson.

Öster genomgår ett stålbad efter degraderingen till superettan. Sejouren blev bara ettårig i allsvenskan och nu tvingas klubben skära i kostnaderna.

Mittbacken Juan Robledo och målvakten Joakim Wulff har redan lämnat och flera andra spelare som Månz Karlsson och Johan Persson ryktas vara nära andra lag.

Dessutom har Pablo Pinones Arce berättat för Kvällsposten att han längtar tillbaka till Stockholm eftersom den sociala biten har varit jobbig i Växjö. Och i fredags avslöjade fotbollskanalen.se att AIK har visat intresse för att värva tillbaka Kenny Pavey.

Både Pinones Arce och Pavey har ett år kvar på sina kontrakt, men nu säger den avgående sportchefen Peter ”Kuno” Johansson att klubben kan tänka sig att släppa sina stjärnor.

- Vi har inte tagit något beslut och spelarna får landa i allt som har varit. Båda har haft det jobbigt socialt på olika sätt. Det är klart som tusan att vi inte sätter käppar i hjulet om för de här spelarna, säger ”Kuno”.

- Spelare trivs bra hos oss för att vi tar hand om dem, men sedan kan det hända saker i livet för folk och vi förstår att allt det här är viktigast, familjen går först.

Publicerad 2013-12-16 kl 11:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons